Tallers manuals

Els tallers que ofereix contesroger busquen que tant els usuaris petits com els grans se sentin còmodes desenvolupant un treball creatiu. L’estructura dels tallers parteix d’un conte introductori i seguidament s’ofereixen diferents racons on podem descobrir diferents opcions de manualitats que responen a diferents graus de destresa, us convidem doncs a viure l’experiència creativa.

tallers infantils

TALLER DE PUNTS DE LLIBRE

El taller es desenvolupa a partir del conte de com es va descobrir el punt de llibre, aleshores ve l’hora que la imaginació de cadascú pren les regnes i mitjançant diverses tècniques es té l’oportunitat d’elaborar creativament uns meravellosos punts de llibre.

TALLER DE FANALETS

Un conte adequat per les festes de Nadal ens introdueix a decorar amb un grapat de tècniques creatives uns fanalets que faran les delícies dels nens i nenes i sobretot dels Reis d’Orient.

taller per a joves

DESCABDELL D’HISTÒRIES

Descabdell d’històries és un taller creatiu al voltant del conte, està pensat per a noies i nois a partir de 10 anys. Es pren com a inici una història en què els assistents faran un descabdell a partir de diferents tècniques expressives: dibuix, pintura, teatre, escultura, collage,… Des d’aquest taller es vol que els joves prenguin gust per l’univers tan imaginatiu i íntim com d’obertura al món que s’amaga entre les pàgines dels llibres.